Informatii despre livrare

Produsele de pe site-ul medicalhomeuse.com se adreseaza persoanelor fizice de pe tot teritoriul Romaniei.

Livrarea produselor se face prin curier rapid in 1-2 zile de la confirmarea comenzii. Contravaloarea taxei de livrare este 18 lei indiferent de localitatea unde se face livrarea produselor. Daca valoarea comenzii tale depaseste 300 lei atunci livrarea este GRATUITA.

Plata produselor se face in momentul in care agentul de livrari soseste cu coletul la adresa dumnevoastra. În cazul în care valoarea comenzii este mai mare, ne rezervam dreptul de a solicita plata unui avans, in baza unei facturi proforme (în cazul unei astfel de situatii va vom anunta telefonic inainte de pregatirea coletului).

Termenul de livrare specificat mai sus este valabil pentru comenzile plasate de Luni pana Joi, pana la ora 17:00 si care au ca destinatie o localitate apropiata de un sediu al firmelor de curierat.

In cazul in care doriti livrarea intr-o localitate indepartata de un sediu de curier rapid, livrarea se va efectua in 3-4 zile lucratoare fara plata vreunei taxe suplimentare.

Adresa de livrare (pe care o completati in formularul de comanda) trebuie sa fie adresa unde locuiti / doriti sa primiti produsele (poate fi alta adresa decat cea din buletin, in cazul in care doriti sa primiti coletul la o alta adresa decat cea din buletin).

In cazul in care ai intrebari legate de modalitatea de livrare ne poti contacta la numarul de telefon de pe site sau la adresa de e-mail info@medicalhomeuse.com

Coș cumpărături