Depresia se vindecă fără tratament?

Deși medicina a progresat enorm și investițiile sunt uriașe, nu există încă un tratament eficient împotriva depresiei.

Mai știm de asemenea că antidepresivele nu funcționează așa cum se crede, ci au o rată de succes de aproximativ 50%.

Dintre persoanele care găsesc ajutor, jumătate dintre ei vor recidiva, ducând rata de recuperare reală la 25%. Apoi, există reacțiile adverse, cum ar fi problemele emoționale, creșterea în greutate și disfuncția sexuală.

Cauzele depresiei nu au putut fi elucidate pe deplin nici până în ziua de azi. În unele cazuri, primul episod depresiv se produce ca o reacție la un eveniment de viață negativ. Ulterior însă, episoadele se pot repeta fără nicio cauză aparentă.

Există o legătură incontestabilă între stilul de viață și depresie. Un stil de viață modern ne îmbolnăvește. Dacă vom avea grijă de modul în care trăim, vom vedea imediat o diferență a stării de spirit, a sănătății fizice și psihice si a relațiilor din viața noastră.

Tulburările depresive ușoare sau medii se pot trata doar cu psihoterapie, dar în cazurile severe, medicația este necesară.

Exista aparate de biorezonanta care ajuta la ameliorarea depresiei. Daca si tu ai probleme cu depresia, contactează-ne si cere mai multe detalii despre aparatele de biorezonanta.

Coș cumpărături