Despre noi

Magazinul online medicalhomeuse.com a fost lansat în anul 2017.

Principalul gen de produse pe care dorim să îl aducem în atenția dvs. sunt echipamentele medicale pentru acasă. Suntem importatori direcți ale unora dintre cele mai inovatoare și performante echipamente medicale existente pe piață precum:

SYNGULARITY
RITM-SCENAR (Scenar HomeD, Scenar Sport și Clinical, Scenar Vertebra etc + accesorii Scenar cu discounturi de 20% față de prețurile de listă internaționale)
BIO WELL ( Bio-Well 2.1, Sputnik, Senzor apă, Mănuși, Bio-Core – toate cu discount de 20% față de lista internațională de prețuri)
YJT ( Teslatron, Millimeter Wave etc)
BUSCHKUHL GmbH ( aparate de biophotonică pentru a ajuta in afecțiunile date de Borrelia și co-infecții / boli autoimune: Bionic880, BTN2, Transducer, LTN4Pro – cu 1200 frecvențe de bacterii și virusuri). Discount 10% față de pretul internațional de listă.
CrioPen Belgia (aparate de criogenare la -89° Celsius pentru afecțiuni ale pielii și pentru ginecologie)
ARMINLABS GmbH – cel mai performant laborator din lume recunoscut pentru analiza tip EliSpot – pentru bacterii și virusuri (Borrelia și co-infecții).

Din acest motiv, adaosul comercial mic ne apropie foarte mult de clienți, fiind apreciați și pentru seriozitatea acordată fiecărei comenzi în parte.

Punem pe primul loc satisfacția clienților, de aceea acordăm foarte mult timp pentru a analiza nevoile cumpărătoriilor echipamentelor medicale din acest site. Suntem aici pentru dvs. în fiecare zi și vă oferim suport prin telefon sau chat online cu asistentul virtual.

calitate
Coș cumpărături