Returnare produse

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la data in care Cumparatorul intra in posesia fizica a Bunului achizitionat. Cumparatorul trebuie sa informeze Vanzatorul, utilizând formularul de retur de mai jos sau formularul din pagina de contact. Vanzatorul va confirma primirea cererii de renuntare la comanda, tot prin email.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, pe cat posibil in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu toate etichetele si toate documentele care l-au insotit. In caz contrar, returnarea produselor nu se va putea face, intrucat, in conformitate cu dispozitiile art.16 pct e din OUG 34/2014 „sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de furnizare de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigiliate de consumator”.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta urme de lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri electrice, produse care prezintă urme de consum, de uzura intensa sau folosinta indelungata.

Banii se vor returna in termen de 14 zile lucratoare in contul bancar specificat de dvs., doar daca produsul returnat indeplineste conditiile de retur.

Descarcă formularul de retur (pdf sau word).

Trimite cererea de retur online

    Din motive de securitate, numărul contului bancar (IBAN) va fi trimis doar pe Email, după confirmarea cererii de retur.


    Coș cumpărături