Instalare aparate biorezonanță

Magazinul online medicalhomeuse vă oferă suport tehnic prin telefon și remote (la distanță) la cumpărarea oricărui aparat din site, astfel:

60 de minute suport tehnic în cazul în care întâmpinați dificultăți cu instalarea software-ului pe PC / Laptop. Serviciul se acordă în maxim 30 de zile de la data achiziției aparatului.
Dacă au trecut mai mult de 30 de zile de la achiziție, putem oferi suport externalizat, costul fiind de 150 lei/ora.

Suportul tehnic de la distanță poate fi oferit în urmatoarele condiții:

  • Calculatorul trebuie să corespundă specificațiilor tehnice recomandate de producător, atât hardware cât și software.
  • Asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet
  • Aveți instalat în PC / Laptop aplicația AnyDesk (se poate descărca de la adresa https://anydesk.com/en/downloads/windows)
  • Aparatul este însoțit de toate accesoriile.

Vă rugăm să rețineți că fiind un serviciu externalizat, va fi necesară o programare.

Există situații în care aparatul nu se poate instala sau nu funcționează corespunzător (versiuni incompatibile de windows, lipsă drivere, viruși, alte aplicații cu care soft-ul aparatului intră în conflict etc). În cazul în care întâmpinați o astfel de situație, vă rugăm să contactați un specialist IT care să vă ajute cu remedierea acestor probleme pe calculatorul pe care doriți să faceți instalarea.

Toate aparatele vin însoțite de instrucțiuni de instalare și utilizare. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste instrucțiuni înainte de a porni instalarea. Asigurați-vă că dezinstalați orice versiune mai veche a soft-ului aparatului (în cazul în care a mai fost instalat în trecut).

Recomandăm să dezactivați temporar orice soluție de protecție din calculator (antivirus, firewall etc) înainte de a incepe instalarea. Aceste aplicații pot interpreta greșit softul aparatului ca vulnerabilitate și să nu-l puteți instala.

La calculatoarele noi care vin însoțite de Windows 11, va trebui să navigați la opțiunea “device security -> memory integrity” și să-l setați pe off.

Alte informații utile la instalarea aparatelor de biorezonanță:

  • Dacă aparatul nu se poate instala, vă rugăm să verificați funcționalitatea porturilor USB și să faceți update de driver.
  • Dacă aveți un PC / Laptop de ultimă generație și instalarea nu se poate efectua, contactați un specialist IT care să vă ofere o soluție de virtualizare sau de emulare. Virtualizarea și emularea sunt două tehnologii care permit rularea unui sistem de operare sau a unei aplicații pe un alt sistem de operare. Acest lucru ar putea ajuta pe viitor la menținerea compatibilității software-ului.
  • Recomandăm folosirea unui Laptop / PC cu Windows 10. Nu aveți nevoie de un PC / Laptop de ultimă generație pentru a rula soft-ul acestor aparate. Versiunile noi de Windows 11 pot avea funcții avansate, care pot fi incompatibile cu soft-urile aparatelor sau pot genera erori.
  • Dacă aparatul a fost setat și funcționează corespunzător, recomandăm să dezactivați actualizările de Windows care pot duce, de asemenea, la incompatibilități sau erori în viitor.
  • Calculatorul / Laptop-ul pe care îl folosiți la diagnosticare, să fie utilizat doar pentru acest scop. Nu folosiți același PC / Laptop în activitatea dvs. de zi cu zi, la birou sau acasă. Nu instalați jocuri sau alte aplicații care pot afecta funcționalitatea aparatului. Utilizarea și în alte scopuri poate duce la interferențe și potențiale erori în rezultatele obținute. Vă rugăm să luați în considerare aceste aspecte și să utilizați calculatorul numai în scopul pentru care a fost destinat.
Coș cumpărături